vrijdag 18 november 2011

Tjonge de tijd vliegt !!

Jaylen was woensdag al weer 8 weken oud. Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Van een kleine baby die eigelijk alleen maar kon liggen. Is het nu al een grote jongen die kraait lacht en speelt als hij wakker is.

Maandag heb ik hem gewogen bij het Consultatieburo en hij weegt nu 5290 Gram. Hij groeit echt super goed dus. 26 November is het zover dan krijgt hij zn eerste spuitjes ... Brrr

Hij zit nu midden in een sprongetje ( http://www.oeiikgroei.nl/baby/mentale-sprongen-baby/sprong-2-patronen-in-het-dagelijks-leven/) Hij vind het allemaal nog wat raar en is daardoor wat huileriger en hangeriger. Gelukkig gaat dat ook weer over en kan hij ook nog lachen.

Ik vind het wel heel mooi om te zien dat de sprongetjes theorie toch wel echt klopt..  Want sinds een paar dagen kan meneer ineens heel hard geluid maken.. Hier schrikt hij soms zelf nog van haha geweldig. Hij kan ontzettend goed ochtendgymen zwaaien met armen en benen. En hij heeft echt veeeel meer controle over zijn handjes die kan hij al heel goed naar zn mond bewegen.

Woensdag hebben we onze nieuwe auto opgehaald ! Een Ford Fiesta .. We zijn er ontzettend blij mee hij rijd echt heerlijk.


Nu gaan we lekker genieten van het weekend !! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?