donderdag 26 januari 2012

Tandjes

Woensdag was ons mannetje al weer 18 weken oud ! De tijd vliegt echt.. Zo hard dat hij nu al tandjes krijgt. Boven in zijn er 2 hoektandjes die aan het doorkomen zijn en daar heeft hij heel veel last van. Dikke rode wangen zure poep.

Slapen is dan ook iets wat nu helemaal niet lekker gaat omdat hij steeds weer wakker word van de pijn en daar slaapt hij dan weer heel onrustig door.

We gebruiken VSM drupjes hij heeft bijtringen genoeg. Dentinox smeren we op het tandvlees om te ondersteunen. En als het echt te erg is krijgt hij gewoon een zetpilletje.

Eigelijk is het enige wat helpt Borstvoeding hij vind daar troost in en komt helemaal tot rust tijdens die momenten. Niet gek dat hij nu ook wat meer aan de borst wil. Ik ben zooo blij dat ik thuis ben om er voor hem te zijn op deze momenten.

Woensdag heeft hij zijn laatste prikjes gehad voor een half jaar teminste ! Ook nu heeft hij weer een ontzettend heftige reactie op zijn beentjes ik heb daarom een kaart gekregen om een melding te maken bij de fabrikant van het vaccin. Hopelijk kunnen ze er wat mee.

Hij is 65,5 CM groot en weegt inmiddels 7250 Gram.. Kortom hij doet het super.

Ondanks alle tandjesleed en prikjespijn kan hij nog wel lachen als hij aan het spelen is.




2 opmerkingen:

  1. Vervelend he? Die tandjes en alle bijzaken wat het met zich meebrengt..

    Succes en wat word het al een grote vent!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, niet leuk hè? Ik gebruikte ook altijd dentinox. En soms voor de nacht een zetpil. Dit is een periode waar je doorheen moet. Leuke foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?