woensdag 30 november 2011

10

10 weken oud dat is onze bink alweer vandaag.

Het word echt echt al een grote vent hij wil ook niet meer liggen als een baby hij wil zitten !! rond kijken en geef hem toch eens ongelijk de wereld is te mooi om liggend te bekijken.

Ook heeft hij een heel scala aan geluiden ontdekt hij kan bijvoorbeeld heel hard gillen en ook ineens heel hard schreeuwen waar hij vervolgens zelf heel erg van schrikt .. Want uhhh waar komt dat geluid nou toch weg ??!

Handjes zijn nu ook favoriet je kan bijvoorbeeld 1 hand in je mond stoppen met een beetje mazzel passen er ook wel 2 in.

Hij houd echt van zijn speelgoedjes in de box zijn nijntjemobiel of het rupsje die allerlei liedjes zingt voor hem.Ondertussen kletst hij vollop tegen alle knuffelbeestjes in zijn box.

Humor heeft hij ook hoor hij vind het ontzettend grappig om wild te plassen als we net de luier hebben weggepakt .... Lachen dat hij dan kan. Boeff

Blij word hij ook helemaal als papa thuis komt van het werk.Lekker even samen spelen en knuffelen met een hoop gelach en lawaai. Geweldig om te zien.

* We genieten vollop *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?