zondag 11 december 2011

Papa doet het wel eventjes

Gister avond kwamen we om kwart voor 10 thuis van visite. Jaylen krijgt zijn laatste voeding eigelijk altijd tussen  half 10 en 11 net wat hij zelf wil.

Hij had nog niet echt veel behoefte zag ik dus ik gauw nog even was opvouwen boven. Mich zou Jaylen omkleden in zijn pyamaatje.

Boven hoorde ik al hele verhalen van Mich tegen Jaylen over zijn sokjes en broekje die nog uit moest .. En ineens een gelach en gegil van onze kleine man. Eigenlijk wou ik naar beneden lopen om te zeggen dat hij zo ging slapen... Maar ze hadden zoveel lol samen dat ik dacht laat ze maar lekker het is hun momentje.

Stiekem heb ik 5 minuten in de gang staan luisteren naar de grootste verhalen van Jaylen tegen papa die daarop weer reageerde met de leukste dingen waarom Jaylen heel hard moest lachen en kraaien.

Nu was hij natuurlijk wel over zijn slaap heen door al die lol samen. Zelf aan de borst had hij nog hele verhalen. Na 20 minuutjes was hij voldaan maar zeker nog niet moe genoeg om te slapen.

Hij heeft nog lekker een half uur tegen mij aangelegen toen ik zag dat zijn oogjes stiekem dichtgingen en hij ze niet meer open kon houden. Heb ik hem lekker in zijn bedje gelegd.Slaap lekker lieve jongen !

2 opmerkingen:

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?