vrijdag 24 februari 2012

Baby Zwemmen

Al een tijdje was ik aan het twijfelen of ik dat zou gaan doen met Jaylen. Ik begreep dat je dan een kaart moest kopen en dan elke week perse heen zou moeten.. Maar een mens heeft ook welleens iets anders waardoor je niet kan. Dat hield mij tegen.

Afgelopen zaterdag hebben we gezwommen en Jaylen had het zo naar zijn zin de waterrat.

Elke vrijdag om 10 uur is er babyzwemmen in Veendam. Dus vanmorgen zwemtas ingepakt zwemluiers , Zwembroek handoeken mee. En gaan met die banaan.

Jaylen vond het al weer mee die wist toen we het zwembad in kwamen al wel wat we gingen doen haha. Hij ging gelijk kraaien en gillen. Lekker spetteren en spelen.

Toen begon de "Les" We waren maar met 4 meiden en baby's.  Lekker zingen en spetteren en spelletjes doen met de beebs. Leuk om te zien hoe kinderen ook op elkaar reageren.

Na een half uurtje was het afgelopen en was Jaylen ook al best moe. Nog even heerlijk in het warme bubbelbad gezeten en geklets met de rest van de meiden.

Snel aangekleed want hij had inmiddels ook wel honger.. Ik zat in dubio ga ik voeden in het zwembad of thuis .. Dan kan hij mooi door reizen naar bed ! Dus Hup Hup in de auto en binnen 5 minuten waren we ook thuis. Ik moest heb toch wel wakker houden in de auto hij was zo moeee.

Nu ligt hij lekker knock out te slapen. Vast aan het dromen over grote glijbanen met nog meer waterpret !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?