woensdag 8 februari 2012

Reflux vs Reiki

Jaylen heeft nu 2 reiki behandelingen gehad en hij voelt zich overduidelijk stukken beter. Hij zit veel lekkerder in zijn vel. Hij heeft weer lol en een heleboel lawaai !!

http://youtu.be/wrFTezg_5C4

Toch gaat het niet helemaal lekker, Hij heeft verborgen reflux. Dit is iets wat een hele boel baby's hebben en het is verdomde vervelend voor de kindjes.

Jaylen heeft verborgen reflux de variant waarbij het maagzuur terug in de keel/mond loopt en dat slikt hij zelf weer door. Hij spuugt dus niet. (http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/kinderen/25411-reflux-oorzaak-en-behandelmethode.html)

Hierdoor slaapt hij ontzettend slecht en word krijsend wakker. Het oprispen van het zuur doet hem erg veel pijn en daardoor word hij wakker. Ook overdag heeft hij oprispingen maar als hij wakker is dan kan hij het beter wegslikken en word hij niet gelijk overstuur

Ik heb het aangekeken nu 5 weken maar er zit geen verbetering in. Daarom zijn we naar de dokter gegaan en die heeft met de kinderarts van het UMCG besloten medicatie voor te schrijven tegen reflux. In dit geval Zantac we zijn hier woensdag meebegonnen.

Nu hopen dat het aanslaat en hij minder pijn heeft en zich weer voor 100 % goed voelt. Tot die tijd doen we alles om het hem zo makkelijk mogelijk te maken.

Na de voeding niet gelijk plat neerleggen , Niet te druk doen. Zijn bedje staat omhoog zodat hij niet plat op zijn rug ligt. En dan nu medicatie.

Overdag speelt hij graag in zijn hangmatje en daar slaapt hij ook wel in dat vind hij ook heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?