maandag 23 januari 2012

Hink stap Sprong

Daar is waar Jaylen midden in zit. Een sprong hij heeft er altijd erg veel last van als het weer zover is. Hij word hangerig plakkerig aan mij en wil zich zelf totaal niet vermaken.

Maar als die sprongetjes dan geweest zijn brengen ze ook hele mooie dingen.

Zo kan Jaylen rollen van rug naar buik. Trekt hij zich op aan zijn babygym. Kan hij ineens veel beter zelfstandig zitten zonder om te rollen.

Als je dan Jaylen heet dan rol je nu dus overal waar men je neerlegt. Ookal is dat in je wippertje of maxicosi je kan het altijd proberen toch ?

Tandjes ...   Daar hebben we hier nu al een behoorlijke 1,5 week last van. Het begon met 1 hoektand puntje inmiddels zijn dat er 2 boven. En onder zitten een paar dikke bultjes te wachten om door te breken.

Zo klein als hij is snapt hij het natuurlijk allemaal niet waarom zijn mondje zoveel pijn doet. We ondersteunen hem zoveel mogelijk. Drupjes van VSM , Dentinox en in hele erge pijnmomenten een zetpilletje.

Doordat hij zoveel last heeft slaapt hij ontzettend onrustig en word soms na 10 minuten al weer huilend wakker. Hij heeft dan ook al menig nacht bij ons in bed geslapen. Gezellig hoor ... Alleen kan ik dan niet slapen met een wiebelend mannetje naast mij.

Slapen gaat in hele kleine stapjes weer wat beter. Het valt ook allemaal niet mee om alles te verwerken.

Tot hij zich weer helemaal Happy voelt geven we hem de troost liefde en voeding die hij nodig heeft zoveel als hij wil.

Jaylen weet al heel goed dat de lepel is om in je mond te doen .. Alleen dat richten he ?! 











Dit zal vast heerlijk slapen zo . HiHi

1 opmerking:

  1. Wat een lief ventje om te zien. Wat voel je je rijk hè? Als ik jou foto's bekijk verlang ik terug naar acht jaar geleden toen onze jongste zo klein was. Lekker knuffelen joh!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankje wel voor je reactie !

Laat je ook je naam achter ?